TOIMITUSEHDOT

Tilauksen vahvistus

Asiakas hyväksyy tilatessaan nämä ostoehdot. Kun Careca Sports on vastaanottanut tilauksen, asiakkaalle lähetetään automaattisesti tilausvahvistus sähköpostitse. Careca Sports pidättää kuitenkin oikeuden olla käsittelemättä tilausta, jos varastosaldo on ollut virheellisesti merkittynä tilatussa tuotteessa/tuotteissa.

 

Hinnat ja Maksutavat

Kaikki hinnat verkkokaupassa sisältävät arvolisäveron, mutta ei toimituskuluja. Pidätämme oikeudet kaupan purkuun hintavirheellisissä tilauksissa.

Tilauksen voit maksaa Klarnan kautta. (Tarkemmat ehdot löydät Klarnan sivuilta.) Jos valitsit tilauksen noudettavaksi myymälästä, voit vaihtoehtoisesti maksaa sen myymälässä käteisellä tai korttimaksuna.

 

Toimitustavat ja -kulut

Saat sähköpostilla ilmoituksen, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan Postin koodin kautta voit seurata tilauksen etenemistä ja tarkistaa, milloin tilaus on noudettavissa valitsemastasi Postin toimipisteestä tai Pakettiautomaatista. Careca Sports toimittaa tilauksia ainoastaan Suomen rajojen sisällä, mukaan lukien Ahvenanmaalle. Mikäli haluat tilauksen toimitetuksi ulkomaille, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalvelijoihimme sähköpostitse, jolloin voimme sopia erityisehdoista ja käytännöistä.

Mikäli valitset toimitustavaksi noudon myymälästä, lähetämme ilmoituksen sähköpostitse, kun tilaus on noudettavissa.

Tilauksilla on 8,00 € toimituskulut.

 

Toimitusaika

Toimitamme tilauksen pääsääntöisesti 2-7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos tilaukseen tulee välttämättömiä viivästyksiä esimerkiksi varastosaldoon tai maahantuojiin liittyen, ilmoitamme sähköpostitse tästä.
HUOM! Toimitusaika ei koske seurakauppaan liittyviin tilauksiin.

 

Tuotteen palautus, vaihto ja peruuttaminen

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee kuitenkin olla käyttämätön. Voit jättää postilla tilaamasi palautettavan tuotteen Postiin asiakaspalautuksena ilman erillistä maksua. Paketin voi lähettää takaisin samalla lähetyskoodilla, millä se noudettiin. Postin järjestelmästä löytyy Careca Sportsin tiedot, joten sinun tarvitsee mainita vain kyseessä olevan Careca Sportsin asiakaspalautus. Vaihdossa ja palautuksessa pyydämme sinua liittämään mukaan palautuksen tai vaihdon syyn, tilauksen tiedot ja yhteystietosi. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa tuotteen/tuotteiden vaihdosta sähköpostitse.

 

Painatetuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi, maksamme kaikki veloitetut kulusi takaisin. Takaisinmaksu tehdään viipymättä, kuitenkin enintään 14 päivässä, kun olemme vastaanottaneet peruutusilmoituksen. Sinun tulee palauttaa tilaus viipymättä, tai vähintään 14 päivän kuluessa, kun olet ilmoittanut päätöksestä peruuttaa tilaus.

 

Reklamaatio

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai rikki, tulee sinun reklamoida se mahdollisimman nopeasti myymälässämme, tai lähettämälle se takaisin. Pyydämme sinua lähettämään sähköpostia tai soittamaan asiaan liittyen, niin voimme keskustella jatkotoimenpiteistä.

 

Turvallisuus

Careca.fi verkkokauppa käyttää SSL salausprotokollaa varmistamaan asioinnin turvallisuuden.

Käsittelemme luovuttamiasi henkilötietoja varovaisesti ja turvallisesti henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

 

Yhteydenotto

Vastaamme yhteydenottoihin sähköpostilla arkipäivisin 24 tunnin kuluessa viestistäsi. Puhelimitse palvelemme arkipäivisin noin klo 11-18 välillä.

info@careca.fi
045 1217 224