Front Image

Seurakauppa urheiluseuroille ja joukkueille

Seurakauppa urheiluseuroille ja joukkueille

Careca Sportsin seurakauppa on urheiluseurojen ja joukkueiden luottovalinta. Peliasujen ja joukkueen tarvikkeiden hankkiminen on avullamme helppoa. Painatamme pelipaitoihin myös nimet, numerot ja logot vankalla kokemuksella. Tilauksen voi tehdä helposti verkkokaupan kautta.

Meillä on kattava valikoima muun muassa jalkapallotuotteita. Kaupastamme löytyvät esim. jalkapallokengät, jalkapallot ja maalivahdin hanskat. Palvelemme myös yrityksiä ja yhteisöjä.

Helpot asu- ja tarvikehankinnat urheiluseuroille ja joukkueille

Missiomme olla Suomen paras seurakauppa. Haluamme palvella urheiluseuroja ja joukkueita kokonaisvaltaisesti ja tehdä seurahankinnat mahdollisimman helpoksi. Räätälöimme mielellämme juuri teidän urheiluseuranne näköisen ja täsmälleen teille sopivan kokonaisuuden sekä toimintamallin.

Näin ollen toivommekin, että seuratilausta harkitessanne ottaisitte meihin yhteyttä, niin voimme keskustella tarpeistanne ja saada yhdessä onnistuneen lopputuloksen hankinnoillenne!

Urheilijoilta urheilijoille – Alan tuntemus lähtökohtana

Careca Sportsin porukka koostuu urheilun asiantuntijoista, jotka aiempien kokemustensa pohjalta halusivat luoda urheiluseuroja ja joukkueita mahdollisimman hyvin palvelevan seurakaupan. Haluamme tuoda tähän päivään urheiluliikkeen “wanhan ajan” rehdin ja reilun toiminnan, jossa urheiluseurat ja joukkueet saavat tarvitsemaansa palvelua.

Palvelu. Joustavuus. Nopeus. Ystävällisyys. Arvostus. Laatu. Lupauksien pitäminen. – Näistä sanoista koostuu Careca Sportsin ydin.

Parempaa palvelua kokemustiedon pohjalta

Urheilussa hyvinkin kokenut porukkamme ei ole voinut olla huomaamatta sitä joustamattomuutta, joka seurakaupan alalla vallitsee. On arkipäivää, että tilauksien toimituksessa voi kestää viikkoja, useimmiten jopa kuukausia. Lisäksi asiakkaan kysellessä tilauksensa perään on vastaus useimmiten ”Me emme tiedä, milloin toimitus saapuu”. Me Careca Sportsilla tiedämme, ja tiedämme myös olevamme nopeita.

Myös lupauksien pitäminen on Careca Sportsille tärkeää. Me emme anna asiakkaillemme lupauksia, joita emme tiedä varmuudella voivamme pitää. Palvelulupauksemme on mahdollista Korson liikkeessämme sijaitsevan oman tekstiilipainomme sekä sen osaavan ja sitoutuneen henkilökunnan ansiosta. Lupaamme lisäksi olla markkinoiden ketterin seurakauppa.

Alta löytyvät uusimmat tuotekuvastomme. Pieni osa tuotteista on nähtävillä myös verkkokaupassamme.

Tervetuloa tekemään helppoja seurahankintoja!

Tuotekuvastot 2023

Tutustu tuotekuvastoihin klikkaamalla kuvia. Kysy tarkempia lisätietoja kuvaston tuotteista asiakaspalvelustamme.

CLIQUE 2023

CLIQUE SEURATUOTTEET

J.HARVEST & FROST

TOP POINT

CRAFT 2023

COTTOVER

CUTTER & BUCK 2023

SAGAFORM 2023

CRAFT TEAMWEAR 2023

PUMA 2023

PRINTER ACTIVE WEAR

PRO JOB 2023

JAMES HARVEST

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa

Katso verkkokaupastamme seurakauppa -tuotteiden valikoima. Lisäämme tuotteita valikoimaan jatkuvasti, kysy asiakaspalvelustamme mikäli et löydä jotain tiettyä tuotetta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Kysy lisätietoja tai pyydä yksityiskohtaisempi tarjous – asiakaspalvelumme auttaa! Tervetuloa myös vierailemaan myymälässämme:

045 1217 224
info@careca.fi

Viherlaakson Ostokeskus
Viherlaaksontie 2
02710 Espoo