Tätä on Careca Sports

Palvelu. Joustavuus. Nopeus. Ystävällisyys. Arvostus. Laatu. Lupauksien pitäminen. Näistä sanoista koostuu Careca Sportsin ydin. Tuomme tähän päivään urheiluliikkeen wanhan ajan reilun ja rehdin toiminnan. Emme anna lupauksia, joita emme tiedä voivamme pitää. Yhtälö täydentyy kauniiksi lupauksellamme olla silti markkinoiden ketterin urheilukauppa seuroille ja yrityksille.

Carecan urheilussa hyvinkin kokenut porukka ei ole voinut olla huomaamatta sitä joustamattomuutta, joka alalla vallitsee. Arkea on se, että teet tilauksen, ja sen toimitus kestää viikkoja ja useimmiten kuukausia. Ja kun asiakas kyselee tilauksensa perään, vastaus on useimmiten ”me emme tiedä milloin toimitus saapuu”. Me tiedämme, ja tiedämme myös olevamme nopeita.

Emme pystyisi antamaan palvelulupauksiamme, ellei meille olisi omaa Korson liikkeessämme sijaitsevaa tekstiilipainoa, ja osaavaa sitoutunutta henkilökuntaa.

Meidän toiveemme on, että harkitessanne tilaustanne, kutsutte meidät keskustelemaan kanssanne tai pyydätte tarjouksen. Haluamme räätälöidä juuri sinun seurasi näköisen ja täsmälleen teille sopivan kokonaisuuden sekä toimintamallin; tehdä teille asiat helpoiksi samalla, kun palvelu paranee.

Näistä aineksista muodostuu missiomme olla Suomen paras urheilukauppa seuroille ja yrityksille.

Careca- sana on portugalinkieltä, ja tarkoittaa sileää, jouhevaa sekä myös kaljua. Urheiluliikettä perustaessamme meille olennaisinta oli jouhevan palvelun tuottaminen. Nimen valinnassa haittaa ei ollut myöskään siitä, että kokemuksen karttuessa meillä hiukset ovat tupanneet vähenemään. Ja sitten on tietysti itse el senor Careca, maalikuningas vuodelta 1986.

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, nopean joustavasti ja laadukkaasti. Careca Sports ei halua olla vain myyntikatalogi tai tilausverkkosivut – ei. Meille ovat tärkeintä asiakkaittemme aikataulut ja tarpeet. Emme lukkiudu itse asettamiimme aikatauluihin ja massatilauksiin. Pitkäaikaiset palvelusuhteet ovat se, mitä tavoittelemme ja tiedämme, että se onnistuu vain ja ainoastaan toimimalla aina sovitulla tavalla, aikataulujen mukaisesti ja luotettavasti.

Carecan avainhenkilöt ovat toimineet urheilun parissa erilaisissa tehtävissä vuosikymmenten ajan. Kokemusta on tullut pelaajina, valmentajina, markkinoijina, urheiluvälinekaupassa, liikuntapaikkojen vetäjinä, viestinnässä ja hallintotehtävissä.

Lupaamme, että teemme samalla intohimolla töitä asiakkaittemme eteen kuin seurasimme Carecan otteita ja maaleja vuonna 1986 ja sen jälkeenkin. Sileästi, luotettavasti ja jouhevasti. Toivomme, että olette meihin yhteydessä.

 

Careca Sports